Oproep onderduikadressen familie De Winter

Mijn naam is Onno Hoes en ik ben op zoek naar de onderduikadressen (en de bijbehorende verhalen) van mijn grootvader Israel (Ies) de Winter (08.03.1897), die met zijn dochter Henriette (Netty) de Winter (04.02.1930) volgens mij in de Jan Willem Brouwersstraat met uitzicht op het Concertgebouw heeft gezeten. Mogelijkerwijs woonde hier ook de oorspronkelijk uit Den Bosch afkomstige familie Nooyens. 
Daarnaast ook naar die van mijn moeder Emma de Winter (14.05.1927) die denk ik ook deels daar en waarschijnlijk deels in de Valeriusstraat heeft gezeten. En tenslotte van mijn grootmoeder Johanna (Annie) de Winter-Kan (21.08.1902).
Emma de Winter leefde ook deels onder de naam Corrie Petronella Hendriks.
Reacties worden doorgestuurd en kunnen via deze link worden gemaild.